Kort Barn

Lokalt kortfilmprogram for barn

Bædi & Børdi – Flaskepost fra verdensrommet
År: 2017
Tid: 10 min
Regi: Aleksander Nordaas
Bædi og Børdi finner en flaskepost fra to reinsdyr som sitter fast på månen, men siden Bædi er veldig glad i fiskeboller, noe som gir ham luft i magen. Mye luft. Faktisk så mye at han blir en luftballong. Kan de heldigvis legge ut på en redningsaksjon opp i verdensrommet.

Theodors magiske revansj
År: 2017
Tid: 17 min
Regi: Jim S. Hansen
Søskenparet Theodor og Vilja rømmer fra stedets lokale bølle. De søker tilflukt hos den rare kunstneren, som bor i det lille gule huset nederst i veien. Inni huset skjer det magiske ting! Kunstneren kan trylle med penselen! Theodor og Vilja får en god ide. Denne inkluderer en stor og grusom og helt levende tegnedinosaur. Som plutselig rømmer ut av huset. Og utenfor døra står bølla. Dinosaueren er sulten.

Mister Mjukis
År: 2012
Tid: 10 min
Regi: Aleksander Nordaas
I manges øyne er Mister Mjukis riddertidens styggeste hund. Han blir forvist fra byen, men når byen trues av en stor drage, hvem er det da som blir helt? Selv om filmen er noen år gammel, falt vi for denne historien. Filmen har alt; drage, prinsesse, en helt, i tillegg er alt på rim.

Hermann
År: 2018
Tid: 16 min
Regi: Tord Theodor Olsen
10 år gamle Hermann prøver å imponere nabojenta Pia. Som rådgiver har han bestefar som gir bort sine gamle triks fra da han forførte bestemor da de var ung. Dessverre er triksene av den gamle skolen, så her er det duket for mange nedturer for stakkars Hermann. Filmen er spilt inn i Melbu.

Støttespillere

Samarbeidspartnere

Design: Cathrine Persson - Utvikling: Moonrocket - CMS: Publishpack