Norgespremiere!

Juleblod

Som vanlig slår en ukjent, men beryktet seriemorder til på juleaften. Han omtales bare som Nissen, og har rammet Norges utstrakte land hver julaften i over 13 år.

Nå nærmer det seg jul igjen, og etterforskerne Thomas Rasch (Stig Henrik Hoff) og Terje Hansen (Sondre Krogtoft Larsen) må kjempe mot klokka for å komme Nissen i forkjøpet. Samtidig har en vennegjeng samlet seg i Nord-Norge for å feire jul sammen, lykkelig uvitende om at en gal nisse er på frifot.
Bodø Filmfestival ønsker å dyrke nordnorsk film. I så måte svikter ikke JULEBLOD: Handlingen utspiller seg i landsdelen, de to hovedrollene spilles av nordlendinger (Krogtoft Larsen sågar opprinnelig fra Bodø), regissøren er fra Hammerfest - og språket er ramsalt.
Legg til doser rikelig med blod og splatter, og en krimgåte som får sin løsning, så har du JULEBLOD. Filmen får sin norgespremiere under Bodø Filmfestival, og går som nattkino hos oss.

Originaltittel: Juleblod
Sjanger: Grøsser, Skrekkfilm, Thriller
Skuespillere: Stig Henrik Hoff, Sondre Krogtoft Larsen, Truls Svendsen, Marte Sæteren, Jørgen Langhelle, Julia Schacht, Frank Kjosås, Thomas Felberg, Sigmund Sæverud
Regi: Reinert Kiil
Produsent: Reinert Kiil/Joachim Lyng
Foto: Benjamin Mosli
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Lengde: 1 time 45 min
Produksjonsår: 2017
Produksjonsselskap: Sanctum Film
Distribusjon: Another World Entertainment

Støttespillere

Samarbeidspartnere

Design: Cathrine Persson - Utvikling: Moonrocket - CMS: Publishpack