FRIVILLIG

Vi trenger frivillige til festivalen, hvis du har lyst å være med oss i crewet, enten det er å servere og være vert, eller organisere og administrere sosiale medier eller rett og slett og være med å montere og gjøre mere fysiske aktiviteter, meld deg til oss.
Du kan ringe Cathrine på 4546 3186 eller sende en mail til cathrineterese@gmail.com

INFO

Bodø Filmfestival ble presentert for Bodøs publikum gjennom en kickoff-dag med 14 visninger av totalt 9 filmtitler fredag 3. november 2017.
Da hadde vi en norsk førpremiere, "Rett vest", som hovedfilm. Med gjest som var en av filmens skuespillere, Reidar Sørensen, og med hyggelig opplegg for publikum før og etter. Dette ble en stor suksess.

BFF støttes av disse offentlige institusjoner; Norsk Filminstitutt, Nordland fylkeskommune og Bodø kommune, sponsorer er Bodø Energi, Hundholmen Byutvikling, T.K.Eiendom og Byggmester Stemland. Fram kino og Stormen Bibliotek er samarbeidspartner og tekniske arrangører.

Hovedtyngden av filmene i 2018 vises på Fram kino. Men vi ønsker å utforske andre arenaer. I 2018 blir det andre opplegg som Den kulturelle skolesekken i Stormen Bibliotek, Litteratursal. I samme sal skal vi ha Work in progress med Nordnorsk Filmsenter og Ane- Martha Tamnes Hansgård. Dette er gratis for alle.

Festivalen er fortsatt på søken etter sin identitet og profil.  Et stykke på vei er vi kommet. Utenlandske perler, fortrinnsvis uten norsk kinodistribusjon, er én av satsningene - med særlig vekt på nordiske filmperler. Vi har også fokus på lokal og regional film - både kortfilm og fiksjonsfilm.
I 2018 planlegger vi å markere at det er 25 år siden "Telegrafisten" kom på kino og (blant mye annet) ble kåret til "Beste nordiske film". Filmen ble spilt inn på Kjerringøy i Bodø, med stor lokal deltakelse og ditto engasjement, og nå planlegger vi jubileumsvisninger ved Kjerringøy gamle handelssted, Hamsunsenteret i Hamarøy og Fram kino i Bodø.

Formål:

- Vise film fra lokale, norske og internasjonale produsenter. Avholde seminarer og foredrag knyttet til film og kultur.

- Løfte filminteressen og kompetansen innen filmindustri i bodø og omegn ved å tilgjengeliggjøre kvalitetsfilm i Bodø.

Programkomité:

Cathrine T. Persson
Gunnar Solberg Hagen
Alice Sivertsen
Tone Strand Furøyen
Michael Baumann
Arne Ludvig Faaren

Vi ønsker deg en god film, kanskje du får en filmopplevelse som overrasker, sjarmerer eller provoserer.

Støttespillere

Samarbeidspartnere

Design: Cathrine Persson - Utvikling: Moonrocket - CMS: Publishpack