BODØ FILMFESTIVAL 23.-26. Oktober 2019
dager igjen

FRIVILLIG

Vi trenger frivillige til festivalen, hvis du har lyst å være med oss i crewet, enten det er å servere og være vert, eller organisere og administrere sosiale medier eller rett og slett og være med å montere og gjøre mere fysiske aktiviteter, meld deg til oss.
Du kan ringe Cathrine på 4546 3186 eller sende en mail til cathrine@bodofilm.no

INFO

Bodø Filmfestival ble presentert for Bodøs publikum gjennom en kickoff-dag med 14 visninger av totalt 9 filmtitler fredag 3. november 2017.
Da hadde vi en norsk førpremiere, "Rett vest", som hovedfilm. Med gjest som var en av filmens skuespillere, Reidar Sørensen, og med hyggelig opplegg for publikum før og etter. Dette ble en stor suksess.

BFF støttes av disse offentlige institusjoner; Norsk Filminstitutt, Nordland fylkeskommune og Bodø kommune, sponsorer er Sparebankens Samfunnsløftet, Bodø Energi, Hundholmen Byutvikling, T.K.Eiendom, Byggmester Stemland og Grand Hotell. Hundholmen Bryggehus, Bjørk Restaurant, Stormen Bibliotek og Fram kino er samarbeidspartner og tekniske arrangører.

Hovedtyngden av filmene vises på Fram kino. Men vi ønsker å utforske andre arenaer. Det blir andre opplegg som Den kulturelle skolesekken i Stormen Bibliotek, Litteratursal. I samme sal har vi Work in progress i samarbeid med Nordnorsk Filmsenter, det er gratis for alle. Ellers er det bare å følge med på andre arrangement og facebook. Merk de arrangementene som har påmelding. 

Festivalen er fortsatt på søken etter sin identitet og profil. Et stykke på vei er vi kommet. Utenlandske perler, fortrinnsvis uten norsk kinodistribusjon, er én av satsningene - med særlig vekt på nordiske filmperler. Vi har også fokus på lokal og regional film - både kortfilm og fiksjonsfilm.

Formål:

- Vise film fra lokale, norske og internasjonale produsenter. Avholde seminarer og foredrag knyttet til film og kultur.

- Løfte filminteressen og kompetansen innen filmindustri i bodø og omegn ved å tilgjengeliggjøre kvalitetsfilm i Bodø.

Programkomité:

Cathrine T. Persson
Gunnar Solberg Hagen
Alice Sivertsen
Tone Strand Furøyen
Michael Baumann
Arne Ludvig Faaren
Arne Baronsen
Hege Bull

Vi ønsker deg en god film, kanskje du får en filmopplevelse som overrasker, sjarmerer eller provoserer.

Støttespillere

Samarbeidspartnere

Design: Cathrine Persson - Utvikling: Moonrocket - CMS: Publishpack