BODØ FILMFESTIVAL 23.-26. Oktober 2019
dager igjen


THERE'S ALWAYS NEXT SEASON!

Lørdag den 26 oktober har Bodø Filmfestival og Bodø Skateboardklubb gleden av å invitere til storslagen filmvisning og hang out. Filmvisningen vil starte klokken 17:00, og vare i ca to timer. Etter filmvisningen vil det være åpent for alle sammen å skate frem til klokken 20:00. Etter dette vil hallen stenges for alle under 18 år og det vil da være en heftig session/hang out. Det vil være rå musikk på anlegget og som alltid god stemning! Vi håper at alle som er intressert i snowboarding og/eller skateboarding kommer!

Før X-games og individuelle utøvere ble sponset av sukkerdrikke fra Østerrike, var snowboard et undergrunnsfenomen. Langt mot nord i det kalde Tromsø var det på sent 90-tall et miljø som dyrket disse prinsippene om frihet, anarkisme og uendelige mengder moro. Historien om disse guttene kretser rundt myten om et legendarisk hopp i Big Air-konkurransen Arctic Open i 1997, og om en påfølgende snowboardfilm som aldri ble laget. 20 år senere møtes de samme guttene for fullføre denne filmen, og én gang for alle fortelle sin historie.

Regissør Carl Christian Lein Størmer har laget en morsom og gripende film om vennskap, tidens tann og verdien av fellesskap. Gjennom intelligent klipp og en smart struktur avdekkes det ene laget etter det andre i en historie som trekker veksler på samtlige av livets fasetter. Et miljø totalt ukjent for de fleste av oss blir plutselig et bevis på at det umulige er mulig, samtidig som den melankolsk konstaterer at ingenting varer evig. Dette er historien om Tromsøs ukjente snowboardhelter – hvem de var da og hvem de er nå.  

Om regissøren: 
Carl Christian Lein Størmer (f. 1982) er en autodidakt regissør, fotograf, komponist og musiker som langfilmdebuterte i 2018 med THERE'S ALWAYS NEXT SEASON. Fra tidligere har han laget syv kortfilmer (herunder Den Vanskelige Tida og Den Vanskelige Reise - som begge vises på BFF i år) og over seksti musikkvideoer (herunder Joddskis Bjørn Sundquist - som også vises her i år), samt medvirket på over tyve albumutgivelser og turnert verden over med band som Turdus Musicus, DIE A LEGEND, Kamikaze a GoGo og Nord Mot Nord. 

Tittel: THERE'S ALWAYS NEXT SEASON 
Visning: Fjølhangaren skatehall
Adresse: Hellran 7, 8011 Bodø
Når: Lørdag 26. oktober kl.17:00 (Åpen hall etter arrangementet)
År: 2018
Land: Norge
Regissør: Carl Christian Lein Størmer
Skuespillere: Daniel Mikkelsen, Stian Skjærvik, Ronny Olsen, Stian Tapani Gundersen, Carl Christian Lein Størmer
Lengde: ca 1 time 51 minutter
Aldersgrense: 15 år
Språk: Norsk og Engelsk
Introduksjon av Carl Christian Lein Størmer
GRATIS INNGANG

Arrangementer

Støttespillere

Samarbeidspartnere

Design: Cathrine Persson - Utvikling: Moonrocket - CMS: Publishpack